Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet - plic 12 x 85 g

Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet - plic 12 x 85 g
oferte de la
51.40 lei

(2 magazine)
Hrana Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet este o hrană dietetică completă, care a fost fabricat în special pentru pisici cu insuficiență renală cronică sau temporară, sprijinind funcția renală datorită conținutului scăzut de fosfor și proteinelor de înaltă calitate, dar în cantitate limitată. Are gust de pui. ...

Descriere - Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet - plic 12 x 85 g


Hrana Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet este o hrană dietetică completă, care a fost fabricat în special pentru pisici cu insuficiență renală cronică sau temporară, sprijinind funcția renală datorită conținutului scăzut de fosfor și proteinelor de înaltă calitate, dar în cantitate limitată. Are gust de pui.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet - plic 12 x 85 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Feline Renal with Chicken Wet - plic 12 x 85 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.