Royal Black ROYAL WINTER VAN 185/75 R16 104/102R

ROYAL-BLACK Royal winter van sunt anvelope de iarna pentru autoutilitare, excelente pentru transportatorii care doresc sa ruleze in deplina siguranta pe timpul iernii. Aceste anvelope sunt fabricate dintr-un cauciuc flexibil, optim pentru utilizarea la temperaturi de sub 7 grade celsius, pe drumuri inzapezite sau inghetate. AVANTAJE SI CARACTERISTICI ROYAL-BLACK Royal winter van ofera un bun nivel al aderentei si al tractiunii, permitand transportul marfii in siguranta; profilul be ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Royal Black ROYAL WINTER VAN 185/75 R16 104/102R

ROYAL-BLACK Royal winter van sunt anvelope de iarna pentru autoutilitare, excelente pentru transportatorii care doresc sa ruleze in deplina siguranta pe timpul iernii. Aceste anvelope sunt fabricate dintr-un cauciuc flexibil, optim pentru utilizarea la temperaturi de sub 7 grade celsius, pe drumuri inzapezite sau inghetate.

AVANTAJE SI CARACTERISTICI ROYAL-BLACK Royal winter van
ofera un bun nivel al aderentei si al tractiunii, permitand transportul marfii in siguranta;
profilul benzii de rulare al acestor cauciucuri de iarna este unul conceput pentru a asigura o uzura scazuta, permitand anvelopelor sa fie utilizate in siguranta pentru un numar ridicat de kilometri;
robustetea si rezistenta flancului lateral al acestor anvelope permite transportul unor greutati ridicate, fara a pune in pericol siguranta pasagerilor sau a celor din trafic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Black ROYAL WINTER VAN 185/75 R16 104/102R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Black ROYAL WINTER VAN 185/75 R16 104/102R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.