Rowenta Ultimate Experience Maestria CV9920F0

de la 779.99 lei (3 magazine)
Excelează în arta stilizării părului. Uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Maestria îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a duce coafura ta la următorul nivel datorită tehnologiei avansate și funcțiilor inteligente. Uscătorul beneficiază de un Nano-motor fără perii ce oferă un debit mare de aer, în timp ce concentratorul de 5 mm produce un flux de aer concentrat pentru stilizare fără efort. Designul cu greutate redusă promit ...

Descriere


Rowenta Ultimate Experience Maestria CV9920F0

Excelează în arta stilizării părului. Uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Maestria îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a duce coafura ta la următorul nivel datorită tehnologiei avansate și funcțiilor inteligente. Uscătorul beneficiază de un Nano-motor fără perii ce oferă un debit mare de aer, în timp ce concentratorul de 5 mm produce un flux de aer concentrat pentru stilizare fără efort. Designul cu greutate redusă promit confort sporit în utilizare, iar Tehnologia avansată Air-To-Care oferă un plus de strălucire părului.

CV9920F0

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rowenta Ultimate Experience Maestria CV9920F0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rowenta Ultimate Experience Maestria CV9920F0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.