Rowenta Silence Force Cyclonic 4**** RO7212EA

de la 619.99 lei (4 magazine)
Cea mai buna performanta de aspirare* Aspiratorul fara sac Silence Force Cyclonic 4**** ofera performante de aspirare inalte si un design nou si ergonomic, ce garanteaza rezultate perfecte de fiecare data. Noul cap de aspirare Power Air Dust ofera alunecare optima pe orice suprafata. Performanta de aspirare si consumul de energie se combina perfect cu functiile inteligente, designul ergonomic si finisarile atractive formand astfel pachetul perfect. *de la Rowenta  A ...

Descriere


Rowenta Silence Force Cyclonic 4**** RO7212EA

Cea mai buna performanta de aspirare*

Aspiratorul fara sac Silence Force Cyclonic 4**** ofera performante de aspirare inalte si un design nou si ergonomic, ce garanteaza rezultate perfecte de fiecare data. Noul cap de aspirare Power Air Dust ofera alunecare optima pe orice suprafata. Performanta de aspirare si consumul de energie se combina perfect cu functiile inteligente, designul ergonomic si finisarile atractive formand astfel pachetul perfect.

*de la Rowenta 

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4****: Puterea de aspirare, intr-un design nou

Aspiratorul fara sac Silence Force Cyclonic 4**** prezinta o putere de aspirare de top, consum de energie redus si un design nou si elegant. Noul cap de aspirare cu 2 pozitii Power Air ofera o alunecare fara efort pe orice suprafata, devenind astfel arma ta secreta pentru performante de aspirare de top. Tehnologia avanasta de filtrare ofera o separare exceptionala a aerului de praf, cu un recipient pentru colectarea prafului de 2.5 L pentru o autonomie imbunatatita si un nou design ergonomic pentru sesiuni de aspirare confortabile. Multitudinea de caracteristici se combina perfect cu performantele de aspirare pentru a crea un aspirator fara sac perfect, pachetul fiind completat de un design placut ce se potriveste in orice locuinta.

Aspirator fara sac ROWENTA Silence Force Cyclonic Facelfit 4**** RO7212EA

-Aspirator fara sac cu performante de top si alunecare perfecta, toate aceastea intr-un nou design;; -Noul cap de aspirare cu 2 pozitii Power Air asigura performante de aspirare inalte si alunecare perfecta pe orice suprafata;; -Consum de energie redus pentru eficienta maxima fara compromisuri la nivelul performantelor;; -Design ergonomic pentru confort sporit si libertate de miscare;; -Recipient de 2.5 L pentru colectarea prafului ofera o autonomie imbunatatita si confort optim;; -Design modern si elegant perfect pentru orice locuinta.

Eficienta energetica

Fluxul de aer optimizat si noul cap de aspirare cu 2 pozitii ofera performante de curatare exceptionale.

 
   

Cap de aspirare pentru toate suprafetele

Power Air beneficiaza de 2 pozitii de aspirare si ofera performante de aspirare de top si o alunecare perfecta pentru orice suprafata.

 
   

Design nou, modern si ergonomic

Puterea de aspirare primeste o noua infatisare, un design nou si ergonomic ce beneficiaza de manere pentru transport usor, Rowenta Silence Force Cyclonic devenind aspiratorul perfect pentru orice locuinta.

 
   

Reemisie scazuta a prafului

Sistemul de filtrare de mare eficienta ofera o separare de top a aerului de praf, cu rezultate de pana la 99,98%.

 
   

Recipient pentru colectarea prafului de mare capacitate

Acesta ofera o capacitate de 2.5 L pentru sesiuni de curatat de lunga durata si performante remarcabile.

 
   

Recipient usor de curatat

Usor de golit si de curatat fara a intra in contact cu praful

 
   

Motor cu tehnologia EffiTech

Noul motor cu tehnologia EffiTech ofera performante de top pentru aspirarea prafului si consumul de energie electrica.

 
   

Silentiozitate maxima

Bucura-te de performante exceptionale, cu un nivel scazut de zgomot de numai 69 dB(A), cu putin mai mare fata de o convorbire obisnuita.

 
   

Produs reparabil timp de 10 ani

Conceput pentru a fi usor de reparat;; Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;; 6.500 de centre service la nivel mondial.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rowenta Silence Force Cyclonic 4**** RO7212EA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rowenta Silence Force Cyclonic 4**** RO7212EA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.