Rowenta Explorer Animal Serie 80 RR7755WH

de la 1 899.00 lei (2 magazine)
Smart Discovery 8.0: Sistem inteligen de navigare Tehnologia avansata oferita de Robart asigura o navigare ultra precisa, o mapare permanenta si setari personalizate. Explorer S80 curata perfect fiecare centimetru al casei tale cu o usurinta remarcabila datorita sistemului inteligent format din laser si camera. Cu ajutorul acestuia reuseste: • managementul obstacolelor   • recunoasterea spatiului   • harta permanenta dupa explorarea initiala ...

Descriere


Rowenta Explorer Animal Serie 80 RR7755WH

Smart Discovery 8.0: Sistem inteligen de navigare

Tehnologia avansata oferita de Robart asigura o navigare ultra precisa, o mapare permanenta si setari personalizate.

Explorer S80 curata perfect fiecare centimetru al casei tale cu o usurinta remarcabila datorita sistemului inteligent format din laser si camera. Cu ajutorul acestuia reuseste:

• managementul obstacolelor  

• recunoasterea spatiului  

• harta permanenta dupa explorarea initiala

Prin harta permanenta poti personaliza in detaliu sesiunile de curatenie:

• managementul suprafetei: denumirea camerelor, selectarea tipului de camera, ajustarea puterii de aspirare in functie de tipul podelei din camera respectiva;

• setarea modul de aspirare: PRECIS sau AUTO SMART

• delimitarea zonelor fara access

Putere de aspirare puternica de 2000Pa, potrivita pentru toate tipurile de podea (parchet, gresie, covoare cu fir scurt, mocheta, etc).  

Se pot seta 3 trepte de putere adaptate tipului de podea: Eco, Standard si Boost.

Aspirare eficienta inclusiv la colturi cu ajutorul celor doua perii laterale rotative.

Conecteaza-ti robotul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta Robots si controleaza-ti sesiunile de curatat de oriunde, oricand!

• Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare

• Personalizezi in detaliul suprafata casei tale prin harta permanenta (denumesti camerelor, ajustezi puterea de aspirare in functie de camera, delimitezi zonele de acces, etc.)

• Primesti notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau.

 

Explorer S80 ANIMAL+ are peria centrala din doua materiale (peri sintetici & poliuretan), cu performanta ridicata pe toate tipurile de suprafete vs. peria standard (din 100% peri sintetici). Datorita combinatiei dintre cele doua materiale, infasurarea firelor lungi de par este redusa si performantele de aspirare raman constante mai mult timp, indiferent de suprafata.

Nivel redus de zgomot: 69dB*

*in treapa Boost pe covor

Aspira si spala in acelasi timp

Datorita sistemului AQUA FORCE, robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand eficient cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare.

Incarcare automata

Odata ce finalizeaza sesiunea de curatenie, robotul se intoarce automat la statie de incarcare. Daca nivelul bateriei scade in timpul curateniei, robotul va reveni la statia de incarcare, se va reincarca si va relua procesul de curatare de acolo unde s-a oprit.

Autonomie: pana la 120min*  

Baterie: Lithium Ion 2200 mAh

Timp necesar de reincarcare: 3h

*in treapta Eco

Recipientul de praf usor de manevrat

Performantele de aspirare raman constante mai mult timp, indiferent de suprafata datorita capacitatii mare de 700ml a recipient de praf.

Usor de intretinut

Lavetele din microfibra ale mopului pot fi usor curatate in masina de spalat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rowenta Explorer Animal Serie 80 RR7755WH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rowenta Explorer Animal Serie 80 RR7755WH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.