Roth Cabina de dus semirotunda Tower Line TR2 Light 900

Cabina de dus TR2 utilizeaza un profil special rotativ cu mecanism de ridicare pentru deschiderea ambelor usi laterale. Ofera o intrare foarte larga si confortabila in zona de dus. Seria TOWER LINE este foarte variabila si ofera o solutie pentru fiecare baie. Puteti alege, de asemenea, dintre doua profile elegante din aluminiu in finisajul Brilliant sau Silver.  Profilele cabinei de dus TR2 sunt fabricate din aluminiu nobil cu un finisaj de inalta calitate. Profilul Elox (sau Silve ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Roth Cabina de dus semirotunda Tower Line TR2 Light 900

Cabina de dus TR2 utilizeaza un profil special rotativ cu mecanism de ridicare pentru deschiderea ambelor usi laterale. Ofera o intrare foarte larga si confortabila in zona de dus. Seria TOWER LINE este foarte variabila si ofera o solutie pentru fiecare baie. Puteti alege, de asemenea, dintre doua profile elegante din aluminiu in finisajul Brilliant sau Silver.  Profilele cabinei de dus TR2 sunt fabricate din aluminiu nobil cu un finisaj de inalta calitate. Profilul Elox (sau Silver) a trecut prin tratament de pasivare si este rezistent la zgarieturi si la oxidarea suprafetei. Profilul stralucitor - inainte de pasivarea finala - a fost lustruit pana la un luciu ridicat. Datorita inaltimii sale, TR2 poate fi instalat direct pe podea pentru a crea un dus fara bariere. Specificatii tehnice Cabina de dus semirotunda Roth TR2 Light 900: Cabina de dus cu baza segment de cerc cu doua usi glisante Cabina de dus TR2 utilizeaza un profil special rotativ cu mecanism de ridicare pentru deschiderea ambelor usi laterale, oferind o intrare foarte larga si confortabila in zona de dus Profilele nobile din aluminiu si sticla securizata garanteaza calitatea si rafinamentul tehnic al produsului. Avantajele cabinei de dus TR2 LIGHT: Toate componentele utilizate sunt de inalta calitate, durabile si rezistente. Etansare magnetica speciala a usilor din doua profile din PVC cu duritate diferita pentru o mai buna inchidere a zonei si etanseitatea acesteia. Inaltimea cabinei de dus (2012 mm) permite instalarea si pe o cadita de dus sau direct pe podea. Intrarea la dus fara bariere va fi apreciata in special de persoanele cu mobilitate redusa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Roth Cabina de dus semirotunda Tower Line TR2 Light 900 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Roth Cabina de dus semirotunda Tower Line TR2 Light 900 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.