Rotakt RO135S 9 CP

4 940.00 lei
(1 magazin)
- Recomandat pentru suprafete mai mari 5.000 mp cu pamant dur, argilos sau nisipos. - Cu freze segmentabile, se poate folosi atat la lucrarile de primavara (desfundat) cat si la lucrarile de recolta (plantatul cartofilor, prasitul porumbului, cartofului, vitei de vie etc.). - Utilizabil cu foarte bune rezultate si la transport (necesita remorca cu sistem de franare iar panta sa nu depaseasca 20‑30⁰). - Compact, bine proportionat, cu centru de greutate deasupra frezelor asigurand o ...

Descriere


Rotakt RO135S 9 CP

- Recomandat pentru suprafete mai mari 5.000 mp cu pamant dur, argilos sau nisipos.
- Cu freze segmentabile, se poate folosi atat la lucrarile de primavara (desfundat) cat si la lucrarile de recolta (plantatul cartofilor, prasitul porumbului, cartofului, vitei de vie etc.).
- Utilizabil cu foarte bune rezultate si la transport (necesita remorca cu sistem de franare iar panta sa nu depaseasca 20‑30⁰).
- Compact, bine proportionat, cu centru de greutate deasupra frezelor asigurand o buna manevrabilitate in timpul lucrului, stabilitate si vibratii reduse (nu topaie).
- Carcasa de transmisie din fonta si greutatea motocultorului de cca. 140 kg (cu frezele montate) ajuta la lucrul pamantului (reduce oboseala utilizatorului atunci cand se lucreaza cu frezele).
- Ghidonul reglabil pe verticala si orizontala ajuta la reglarea coarnelor in functie de inaltimea utilizatorului respectiv sa nu lase urme pe terenul lucrat.
- Dotat cu roti cu profil agricol 5.0‑12 care confera o aderenta mai buna in momentul cand este utilizat la transport asugurand si o viteza mai mare.
- Manicotii prevazuti cu rulment ajuta la virarea usoara stanga‑dreapta.
- Sistem de transport al frezelor care ajuta la deplasarea motocultorului pe roti catre zona de lucru cu frezele montate pe suportul de transport.
- Senzor de protectie nivel scazut al uleiului, este o masura de siguranta in cazul in care motorul a pierdut uleiul din baia de ulei, oprind automat utilajul.
- Frezele segmentabile (2 + 2 + 1) pentru lucrat solul au o latime potrivita atunci cand sunt segmentate si pot fi utilizate la prasitul porumbului, cartofului si prasitul viei fata de alte utilaje care nu permit acest lucru. Se poate folosi si la pregatirea terenului pentru culturi: arat cu plug reversibil sau plug simplu, desfundat cu frezele de lucru complete (1.350 mm latime maxima).
- Prevazut cu dispozitiv de accesorii, cu tija de reglare a adancimii.
- Vopsea superioara (rosu Ferrari), rezistenta la UV (nu se decoloreaza).
- Schimbatorul de viteze ajustat pentru o schimbare ergonomica si rapida a vitezelor.
- Dotat cu capota si faruri pentru a facilita circulatia pe timpul noptii.
- Aripi ajustate si rezistente la vibratii datorita nervurilor care permit montarea de roti metalice de 5.00‑12 pentru accesul pe rastavul diferitelor culturi, putand fi folosit inclusiv cu prasitoare (cultivator).
- Comfort in utilizare pentru mai multe domenii, inclusiv in solarii si culturi de vita de vie. Robust, pretabil pentru orice teren.
- Design modern, vizibilitate imbunatatita atat pentru utilizator cat si pentru participantii la trafic, atunci cand este in ansamblu cu remorca pe drumurile publice; oprire de siguranta in caz de incident/accident.
- Functioneaza cand este actionata maneta de ambreiaj, amplasata superior, pentru a putea fi mai usor controlat de catre utilizator.
- Supapa pentru preaplinul de ulei montata pe transmisie pentru evitarea deteriorarii semeringurilor.
- Dotat cu priza de putere pentru accesorii suplimentare.
- Cutie de scule.
Avantaje:
Cu freze segmentabile, se poate folosi atat la lucrarile de primavara (desfundat) cat si la lucrarile de recolta (plantatul cartofilor, prasitul porumbului, cartofului, vitei de vie etc.).
Specificatii tehnice:
Aprindere motor: Compresie (raport 19:1)
Capacitate combustibil: 5.5 l
Capacitate ulei motor: 1.65 l
Consum combustibil: ≤280 g / kW / ora
Dimensiuni motor (Lxlxh): 417x405x494 mm
Filtru aer motor: Semiuscat (filtru burete umezit in ulei)
Greutate motor: 50 kg
Numar cilindri motor: 1 cilindru
Racire motor: Racit fortat cu aer
Sistem de ungere motor: Pompa de ulei
Model motor: 186FD / RO186FD
Tip motor: 4 timpi, diesel, injectie directa
Putere maxima motor: 9 CP
Cuplu maxim motor: 20.8 Nm
Capacitate cilindrica: 406 cmc
Diametru / Cursa piston: 88 / 70 mm
Tip transmisie: Cutie de viteze cu priza de putere
Trepte de viteza: 2 viteze inainte, 1 inapoi
Ambreiaj: Discuri de frictiune in baie de ulei
Priza de putere: Da
Latime de lucru: 560 ‑ 1350 mm
Adancime de lucru: 300 mm
Tip ghidon: Reglabil sus/jos – stanga/dreapta
Tip freze pamant: 5 tronsoane cu 4 cutite, segmentabile
Tip roti: Anvelope cauciuc, 5.00‑12
Latime intre roti (exterior): 135 cm
Dimensiune ambalat (Lxlxh): 1010x580x780 mm
Greutate: 130 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rotakt RO135S 9 CP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rotakt RO135S 9 CP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.