Ronic Spira continua plastic, 6mm, pas 3:1, 100 buc/cutie

Ronic Spira continua plastic, 6mm, pas 3:1, 100 buc/cutie
19.75 lei
(1 magazin)
Spirale continue din plastic disponibile intr-o gama diversa de marimi si culori. Este cea mai raspandita metoda de indosariere in SUA si Canada cat si in majoritatea tarilor din Vestul Europei Pasul de perforare 3:1 (34 gauri) este si pasul utilizat pentru indosarierea cu inele din metal. Puteti utiliza acum acelasi aparat de indosariat pentru a putea oferi si indosarierea cu spirale continue din plastic Ambalare eficienta din punct de vedere al costului Extinde posibilitatea ut ...

Descriere - Ronic Spira continua plastic, 6mm, pas 3:1, 100 buc/cutie


Spirale continue din plastic disponibile intr-o gama diversa de marimi si culori. Este cea mai raspandita metoda de indosariere in SUA si Canada cat si in majoritatea tarilor din Vestul Europei Pasul de perforare 3:1 (34 gauri) este si pasul utilizat pentru indosarierea cu inele din metal. Puteti utiliza acum acelasi aparat de indosariat pentru a putea oferi si indosarierea cu spirale continue din plastic Ambalare eficienta din punct de vedere al costului Extinde posibilitatea utilizării echipamentului pas 3:1 cu îndosarieri până la 450 coli față de limita precedentă de 120 coli impusă de inelul metalic pas 3:1 Reprezinta cea mai eleganta, eficienta, cat si cea mai sigura si rapida metoda de manipulare a documentelor Numarul de coli indosariate:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ronic Spira continua plastic, 6mm, pas 3:1, 100 buc/cutie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ronic Spira continua plastic, 6mm, pas 3:1, 100 buc/cutie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.