ROLTECHNIK Lega Line LLS2 120x90

de la 1 649.00 lei
(2 magazine)
Seria de cabine de dus si panouri de dus Roltechnik Lega Line si Roltechnik Lega Lift sunt create pentru confort si design. Datorita deschiderii duble atat spre interior cat si spre exterior a usilor se potrivesc si pentru bai cu dimensiuni reduse iar datorita designului desavarsit sunt perfecte si pentru bai cu dimensiuni mari. Cabinele si paravanele de dus din gama Lega de la Roltechnik sunt doar semi incadrate de rame cromate pentru a fi aerisite si a se adapta cu usurinta in ambien ...

Descriere


ROLTECHNIK Lega Line LLS2 120x90

Seria de cabine de dus si panouri de dus Roltechnik Lega Line si Roltechnik Lega Lift sunt create pentru confort si design. Datorita deschiderii duble atat spre interior cat si spre exterior a usilor se potrivesc si pentru bai cu dimensiuni reduse iar datorita designului desavarsit sunt perfecte si pentru bai cu dimensiuni mari. Cabinele si paravanele de dus din gama Lega de la Roltechnik sunt doar semi incadrate de rame cromate pentru a fi aerisite si a se adapta cu usurinta in ambient. Miscarea usilor este lina si silentioasa datorita balamalelor durabile iar marginile cromate ajuta la definirea armonioasa a designului. Fiecare cabina de dus Lega Roltechnik are sticla securizata de 5mm pe partea mobila si 4mm pe partea fixa in timp ce Lega Lift are toate laturile cu sticla de 5mm. Ambele beneficiaza de tehnologia anticalcat Rolshield. Specificatii tehnice Cabina de dus dreptunghiulara Roltechnik Lega Line LLS2: Dimensiuni: 120x90 cm Inaltime: 190cm Forma: dreptunghiulara Doua usi culisante Profil crom Sticla transparenta Misiunea companiei Roltechnik este de a oferi clientilor sai servicii complete de consultanta si contractare in productia de cabine de dus panouri cabine cabine de masaj si cu aburi panouri de masaj cadite de dus cazi de baie si accesorii in tara si in strainatate. Sarcina principala a companiei cehe si a tuturor angajatilor acesteia este aceea de a furniza astfel de bunuri si servicii calitatea acestora sa fie in concordanta cu scopul propus si sa satisfaca permanent nevoile si cerintele declarate sau asumate ale clientilor. Acest lucru necesita pe langa accentul pus pe calitatea proceselor produselor si serviciilor si o abordare responsabila a protectiei mediului. Conducerea companiei Roltechnik recunoaste managementul de mediu ca fiind una dintre prioritatile cele mai mari si in sprijinul acestei politici se angajeaza sa indeplineasca criteriile legale impuse in activitatile companiei pentru a asigura respectarea consecventa a cerintelor de protectie a mediului si pentru a lua mssurile preventive necesare impactul negativ asupra mediului. Aceeasi abordare va fi necesara si de la furnizorii companiei cehe. Pentru a asigura continuitatea si prosperitatea pe termen lung a societatii a calitatii muncii a satisfactiei clientilor dar si a angajatilor toate acestea pot fi realizate doar printr o politica care implica toate activitatile companiei toate departamentele impreuna cu personalul acestora si se bazeaza pe imbunatatirea continua respectand in acelasi timp toate principiile regulile si procedurile stabilite in cadrul sistemului integrat de management al calitatii si al mediului. Produsele companiei Roltechnik sunt deja prezente in Cehia Slovacia Ungaria Lituania Letonia Polonia Austria Croatia sau din alte tari europene cu utilizatori multumiti de baia lor. Un numar mare dintre clientii nostrii aleg cele mai avansate facilitati din categoria wellness cazi de hidromasaj si cabine cu aburi in baile lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ROLTECHNIK Lega Line LLS2 120x90 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ROLTECHNIK Lega Line LLS2 120x90 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.