ROLTECHNIK Cadita semirotunda Dream P 80x80

de la 507.00 lei
(2 magazine)
Specificatii tehnice Cadita dus semirotunda Roltechnik Dream P 80x80 Dimensiuni: 80x80 Inaltime: 12.5 cm Material: acril Forma: semirotunda sifon inclus Producatorul ceh Roltechnik este specializat pe cabine de dus paravane de dus cadite de dus panouri de masaj accesorii si variate elemente pentru cada si dus. Cautand perfectiunea in folosirea apei intr un mediu cat mai placut pe parcursul a zeci de ani de experienta misiunea a ramas cea de a oferi servicii complete bazate pe calitate ...

Descriere


ROLTECHNIK Cadita semirotunda Dream P 80x80

Specificatii tehnice Cadita dus semirotunda Roltechnik Dream P 80x80 Dimensiuni: 80x80 Inaltime: 12.5 cm Material: acril Forma: semirotunda sifon inclus Producatorul ceh Roltechnik este specializat pe cabine de dus paravane de dus cadite de dus panouri de masaj accesorii si variate elemente pentru cada si dus. Cautand perfectiunea in folosirea apei intr un mediu cat mai placut pe parcursul a zeci de ani de experienta misiunea a ramas cea de a oferi servicii complete bazate pe calitate si design. Accentul este pus permanent pe calitatea produselor create dar si pe forme linii si armonizarea acestora pentru a crea produse moderne cu design unic. Atat in procesul de productie dar si in eficientizarea utilizarii spatiului de baie Roltechnik pune accent pe protejarea mediului inconjurator prin promovarea unei experiente de dus fara risipa de apa. Pentru a se asigura de evolutia permanenta a modelelor si ca designul ramane contemporan Roltechnik lucreaza cu specialisti in proiectare de produs creand anual noi game. Mentinand o atentie crescuta pentru detalii au fost dezvoltate si game pentru bai atipice cu nevoi specifice astfel incat sa poata fi gasita orice solutie in portofoliul Roltechnik. Categoria de nisa pe care s a pozitionat cea de wellness de lifestyle modern activ si contemporan Roltechnik exceleaza creand produse cu un design atemporal cu o functionalitate exceptionala si cu o calitate dovedita in timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ROLTECHNIK Cadita semirotunda Dream P 80x80 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ROLTECHNIK Cadita semirotunda Dream P 80x80 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.