Rode VideoMic Pro

999.99 lei (1 magazin)
RODE VideoMic Pro R este un microfon shotgun pentru camcordere, camere DSLR si recordere audio portabile. Inima microfonului este capsula condenser de 1 2 de mare rezolutie ce ofera o calitate broadcast prin conexiunea de 3.5mm minijack (redand un semnal mono in ambele canale stanga si dreapta). Polaritatea super-cardioida asigura o izolare a semnalului captat de mediul inconjurator, astfel incat inregistrarea sa fie focusata pe subiectul din fata camerei. Un sistem inovator cu suspen ...

Descriere


Rode VideoMic Pro

RODE VideoMic Pro R este un microfon shotgun pentru camcordere, camere DSLR si recordere audio portabile. Inima microfonului este capsula condenser de 1 2 de mare rezolutie ce ofera o calitate broadcast prin conexiunea de 3.5mm minijack (redand un semnal mono in ambele canale stanga si dreapta). Polaritatea super-cardioida asigura o izolare a semnalului captat de mediul inconjurator, astfel incat inregistrarea sa fie focusata pe subiectul din fata camerei. Un sistem inovator cu suspensie Rycote separa capsula VideoMic Pro si partea electronica de stativ, oferind o izolare fata de factorii fizici externi care ar putea provoca semnale audio nedorite. Un cablu flexibil dar totodata robust asigura un semnal de definitie mare cu zgomot redus. Usor accesibile, pe spatele microfonului sunt comenzile de control pentru putere, filtru si nivel. Pe langa raspunsul la frecventa nativ de 40Hz-20kHz, se poate folosi filtrul high-pass la 80Hz, care ajuta la eliminarea zgomotelor nedorite din captare. De asemenea este oferita o atenuare de -10dB (PAD) pentru inregistrarea surselor audio de nivel mare. Alimentarea se face printr-o baterie de 9V ce asigura o functionare de peste 70 de ore.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rode VideoMic Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rode VideoMic Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.