ROCKWOOL Vata bazaltica 100 mm Frontrock Max Plus 1200 x 600

84.56 lei
(1 magazin)
Plăci rigide de vată bazaltică "Dual Density" din 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit. Plăcile sunt inscripţionate pe faţa superioară pentru a asigura o montare corectă.Domeniu de aplicare:Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt ...

Descriere


ROCKWOOL Vata bazaltica 100 mm Frontrock Max Plus 1200 x 600

Plăci rigide de vată bazaltică "Dual Density" din 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistenţă superioară la acţiuni mecanice şi impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătăţit. Plăcile sunt inscripţionate pe faţa superioară pentru a asigura o montare corectă.


Domeniu de aplicare:


Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt special concepute pentru izolarea termică, protecţia fonică şi protecţia la foc a faţadelor în sistemele de termoizolare exterioară (REDArt®). Se montează în contact cu suprafaţa suport prin lipire cu adeziv şi prin ancorare suplimentară cu dibluri. Nu se montează în zona de soclu şi de contact cu terenul. Informaţii detaliate cu privire la montaj se găsesc în broşura de punere în operă a produsului.


Proprietati:


Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii. 


Ambalare:


Plăcile Frontrock MAX PLUS sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă marcată cu numele producătorului. Pe eticheta produsului sunt menţionate caracteristicile principale.


Grosime: 100 mm

Specificatii tehnice: Grosime: 100,Destinatie de utilizare: Termosistem

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ROCKWOOL Vata bazaltica 100 mm Frontrock Max Plus 1200 x 600 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ROCKWOOL Vata bazaltica 100 mm Frontrock Max Plus 1200 x 600 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.