Roblox Figurina, Fantastic Frontier Guardian Set, S8

Figurina cu accesorii Fantastic Frontier Guardian Set – fiecare pachet contine 1 cod pentru un accesoriu exclusiv.Colectioneaza-le pe toate! Dimensiuni produs in ambalaj: 15 x 6 x 20 cmVarsta recomandata: 6 ani + Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Roblox Figurina, Fantastic Frontier Guardian Set, S8

Figurina cu accesorii Fantastic Frontier Guardian Set – fiecare pachet contine 1 cod pentru un accesoriu exclusiv.Colectioneaza-le pe toate! Dimensiuni produs in ambalaj: 15 x 6 x 20 cmVarsta recomandata: 6 ani + Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Roblox Figurina, Fantastic Frontier Guardian Set, S8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Roblox Figurina, Fantastic Frontier Guardian Set, S8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.