Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou 5946004007896

12.80 lei (1 magazin)
Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou Curata in siguranta maurdaria si praful de pe toate tipurile de suprafete lucioase cum ar fi lemnul, metalul, sticla, suprafetele sintetice si chiar de pe suprafetele moderne TV/PC/Hi-fi. Acestea vor ramane curate, parfumate si stralucitoare pentru mai mult timp datorita formulei antistatice si parfumului floral foarte placut pe care il contine. Caracteristici generale Ingrediente Produsul contine printre alte ingredien ...

Descriere


Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou 5946004007896

Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou

Curata in siguranta maurdaria si praful de pe toate tipurile de suprafete lucioase cum ar fi lemnul, metalul, sticla, suprafetele sintetice si chiar de pe suprafetele moderne TV/PC/Hi-fi. Acestea vor ramane curate, parfumate si stralucitoare pentru mai mult timp datorita formulei antistatice si parfumului floral foarte placut pe care il contine.

Caracteristici generale

Ingrediente Produsul contine printre alte ingrediente: sub 5 % agenti tensioactivi neionici, 30% sau peste hidrocarburi alifatice. Mai contine : parfumuri, methylisothiazolinone, methychloroisothiazolinone, geraniol, citronellol, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, buthylphenyl methylpropinal.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.3
Tara origine Grecia
Subcategoria Curatenie mobila si parchet
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) A se citi instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. acara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. A nu se inspira aerosoli. In caz de incendiu se va utiliza apa. In caz de inghitire a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Recipient sub presiune: nu trebuie espus la soare si la temperaturi care depasesc 50 grade. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc , chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau material incandescent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou 5946004007896 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rivex Spray Multisuprafete Floral 300ml Nou 5946004007896 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.