Rituals The Ritual Of Sakura Săpun lichid 300 ml

de la 47.80 lei (2 magazine)
Rituals The Ritual Of Sakura 300 ml Descrierea produsului Fondată în 2000 de Raymond Cloosterman, marca olandeză  Rituals  oferă produse de înaltă calitate pentru bunăstarea corpului și a minții. Marca  Rituals  a combinat cu succes cunoștințele generației anteriorare și puterea naturii cu tehnologii inovatoare pentru a crea un mod unic de a se bucura de beneficiile acestor tradiții. În armonie cu natura Toate produse ...

Descriere


Rituals The Ritual Of Sakura Săpun lichid 300 ml

Rituals The Ritual Of Sakura 300 ml

Descrierea produsului

Fondată în 2000 de Raymond Cloosterman, marca olandeză Rituals oferă produse de înaltă calitate pentru bunăstarea corpului și a minții. Marca Rituals a combinat cu succes cunoștințele generației anteriorare și puterea naturii cu tehnologii inovatoare pentru a crea un mod unic de a se bucura de beneficiile acestor tradiții.

În armonie cu natura

Toate produsele brandului Rituals au fost dezvoltate în colaborare cu cei mai mari parfumieri, nu conțin parabeni și sunt fabricate din produse naturale naturale. Rituals respinge strict testarea produselor sale pe animale. Acestea sunt testate pe voluntari și pot fi adecvate și pentru vegetarieni. În plus, Rituals colaborează cu furnizorii, asigurând protecția animalelor. Cu produsele cosmetice Ritualuri, îți vei găsi echilibrul, într-o armonie perfectă a corpului și a minții.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rituals The Ritual Of Sakura Săpun lichid 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rituals The Ritual Of Sakura Săpun lichid 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.