Rising Star Games Trailblazers Nintendo Switch

de la 56.08 lei
(4 magazine)
Trailblazers Nintendo Switch Trailblazers Nintendo Switch este un joc de curse auto moto, lansat de Rising Star Games, la data de 19.10.2018. Caracteristici: O casta mai mare decat cea de conducatori auto, care include oameni, straini si roboti psihotici. Conduceti o selectie de diferite masini hover de mare viteza, fiecare avand statistici unice si caracteristici de performanta. Jucati-va printr-o serie de capitole unice ale modului de poveste pentru un singur jucator ...

Descriere


Rising Star Games Trailblazers Nintendo Switch

Trailblazers Nintendo Switch Trailblazers Nintendo Switch este un joc de curse auto moto, lansat de Rising Star Games, la data de 19.10.2018.Caracteristici:
  • O casta mai mare decat cea de conducatori auto, care include oameni, straini si roboti psihotici.
  • Conduceti o selectie de diferite masini hover de mare viteza, fiecare avand statistici unice si caracteristici de performanta.
  • Jucati-va printr-o serie de capitole unice ale modului de poveste pentru un singur jucator, pe split-screen, pe multiplayer, local si online.
  • Bucurati-va de o coloana sonora licentiata in mod impresionant, cu piese funk ale artistilor indie.


Trailblazers Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rising Star Games Trailblazers Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rising Star Games Trailblazers Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.