Rising Star Games Superbeat Xonic EX Nintendo Switch

61.87 lei
(1 magazin)
O nouă ediție de comutare a lui SUPERBEAT: XONiC, anterior pentru PlayStation 4 și Vita. Echipa de la PM Studios a transferat perfect jocul de ritm muzical aclamat și a optimizat comenzile și caracteristicile touch pentru o experiență de joc mai plăcută pe consola de acasă. Jucătorii vor putea asculta peste 65 de melodii din pachetele originale și DLC. Bucurați-vă de 7 melodii DLC suplimentare gratuite pe Nintendo eShop. Boogie prin 200 de modele de joc diferite. Include ...

Descriere - Rising Star Games Superbeat Xonic EX Nintendo Switch


O nouă ediție de comutare a lui SUPERBEAT: XONiC, anterior pentru PlayStation 4 și Vita. Echipa de la PM Studios a transferat perfect jocul de ritm muzical aclamat și a optimizat comenzile și caracteristicile touch pentru o experiență de joc mai plăcută pe consola de acasă. Jucătorii vor putea asculta peste 65 de melodii din pachetele originale și DLC. Bucurați-vă de 7 melodii DLC suplimentare gratuite pe Nintendo eShop. Boogie prin 200 de modele de joc diferite. Include atât controlul tradițional de control, cât și comenzile ecranului tactil prin modul handheld.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rising Star Games Superbeat Xonic EX Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rising Star Games Superbeat Xonic EX Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.