Rising Star Games Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise Nintendo Switch

de la 109.37 lei
(3 magazine)
Adevărata continuare a Deadly Premonition vine la Nintendo Switch. În anul 2005, agentul FBI York vizitează Le Carré, un oraș mic din New Orleans, unde întâlnește un misterios caz de omor în serie alături de „prietenul” său Zach. Produs de echipa creatoare inițială. Povestea are loc într-un oraș mic din New Orleans, care a fost creat pe baza cercetărilor și interviurilor. ...

Descriere - Rising Star Games Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise Nintendo Switch


Adevărata continuare a Deadly Premonition vine la Nintendo Switch.
În anul 2005, agentul FBI York vizitează Le Carré, un oraș mic din New Orleans, unde întâlnește un misterios caz de omor în serie alături de „prietenul” său Zach.
Produs de echipa creatoare inițială. Povestea are loc într-un oraș mic din New Orleans, care a fost creat pe baza cercetărilor și interviurilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rising Star Games Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rising Star Games Deadly Premonition 2 A Blessing in Disguise Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.