Rising Star Games 88 Heroes

Rising Star Games 88 Heroes
oferte de la
58.50 lei

(2 magazine)
88 Heroes Ps4 88 Heroes PS4 este un joc de tip aventura lansat de Rising Star Games la data de 24.03.2017.   88 Heroes contine: Jocul 88 Heroes pentru PS4 Continut exclusiv: 2 eroi bonus si 8 niveluri noi!   Este ora 8:08 am, la data de 8 august 1988. Maleficul Dr. H8 ameninta intreaga lume cu distrugerea completa! Ultimatumul sau este simplu: daca nu primeste $88 de octilioane in urmatoarele 88 de minute, va lansa 88 de rachete nucleare ce vor distruge Pamantu ...

Descriere - Rising Star Games 88 Heroes


88 Heroes Ps4 88 Heroes PS4 este un joc de tip aventura lansat de Rising Star Games la data de 24.03.2017.

 

88 Heroes contine:

  • Jocul 88 Heroes pentru PS4
  • Continut exclusiv: 2 eroi bonus si 8 niveluri noi!
 

Este ora 8:08 am, la data de 8 august 1988. Maleficul Dr. H8 ameninta intreaga lume cu distrugerea completa! Ultimatumul sau este simplu: daca nu primeste $88 de octilioane in urmatoarele 88 de minute, va lansa 88 de rachete nucleare ce vor distruge Pamantul! Cine oare ne va salva in scurtul timp ramas? Cei mai viteji? Cei mai indrazneti? Nu… misiunea le revine celor 88 de eroi!

Pregateste-te sa te infiltrezi in bazele de operatiuni ale lui Dr. H8, cu ajutorul celor mai masivi, mai plini de probleme si mai inutili super-eroi din istorie! Trebuie sa treci prin 88 de niveluri pentru a ajunge la Dr. H8, doar 88 de secunde pentru fiecare nivel si doar 88 de minute pana la sfarsitul lumii!

Cele 88 de personaje – fiecare cu propriile sale abilitati – trebuie sa parcurga acest joc de tip platformer, plin de inamici si cu pericole… periculoase la fiecare pas, pentru a salva insasi planeta Pamant!

 

Oare cei 88 de eroi isi vor putea duce misiunea la bun sfarsit? Asa speram! I-au chemat pe cei mai buni dintre cei mai buni, dar erau ocupati… asa ca trebuie sa te descurci cu ce poti.

  • 88 de eroi diferiti! Descopera-le abilitatile si puterile unice si foloseste-le (sau incurca-te cu ele) pentru a trece prin nivelurile jocului – daca mor, sunt pierduti pentru totdeauna (ma rog, ceva de genul acesta!)
  • 88 de niveluri diferite, fiecare cu propriul boss maniac! Exploreaza bazele lui Dr. H8, in patru zone diferite. Va trebui sa eviti diverse obstacole fatale si inamici malefici, extrem de priceputi in anihilarea eroilor.
  • 88 de secunde per nivel! Timpul trece: poti ajunge la penthouse-ul lui Dr. H8 din statia sa spatiala inainte de a vedea cum trece si ultimul dintre cele 88 de minute?!
  • Poti rejuca la infinit! (aka „endless replay value”). Ordinea eroilor se schimba de fiecare data, pentru ca lucrurile sa ramana interesante, si poti indeplini misiunea cu opt eroi sau chiar si cu unul singur. Mult noroc!
  • Cate un erou aleatoriu este aruncat in fiecare nivel nou – pentru noi si noi provocari.
  • Multiple moduri de joc suplimentare, inclusiv modul Magnificent 8, in care jucatorului i se aloca doar 8 eroi alesi aleatoriu pentru tot jocul, precum si modul Solo – cat timp poti rezist cu doar un singur erou, ales la intamplare?
 

88 Heroes Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rising Star Games 88 Heroes de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rising Star Games 88 Heroes sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.