Ringke Fusion X Samsung Galaxy A51 Black

65,00 lei (1 magazin)
Protejati-va telefonul Samsung Galaxy A51 impotriva loviturilor si cazaturilor cu carcasa dura Ringke Fusion X. Dispunand de un design din 2 parti, din policarbonat, aceasta carcasa se ridica la standardele de testari militare.Caracteristici:Designul hibrid protejeaza telefonul impotriva deteriorariiProtectie de nivel militarPrindere imbunatatita pentru a evita cazaturi fataleSpatele cu model camuflaj semitransparent accentueaza designul uimitor al Samsung Galaxy A ...

Descriere


Ringke Fusion X Samsung Galaxy A51 Black

Protejati-va telefonul Samsung Galaxy A51 impotriva loviturilor si cazaturilor cu carcasa dura Ringke Fusion X. Dispunand de un design din 2 parti, din policarbonat, aceasta carcasa se ridica la standardele de testari militare.Caracteristici:Designul hibrid protejeaza telefonul impotriva deteriorariiProtectie de nivel militarPrindere imbunatatita pentru a evita cazaturi fataleSpatele cu model camuflaj semitransparent accentueaza designul uimitor al Samsung Galaxy A51Decupaje pentru diferitele porturi si caracteristici ale telefonuluiDesign simplu de aplicatDesignul hibrid protejeaza telefonul impotriva deteriorariiDesignul din 2 parti al Ringke Fusion X combina o bara de protectie TPU rezistenta cu un spate din Policarbonat dur pentru a oferi cea mai buna protectie pentru Samsung Galaxy A51. Cu o rama ridicata pentru a va proteja ecranul pretios al dispozitivului, si colturi intarite pentru protectia impotriva cazaturilor de intensitate mare, carcasa Fusion X garanteaza ca telefonul se va pastra ca si nou, chiar si dupa cazaturi si lovituri.Protectie de nivel militarCarcasa Ringke Fusion X ofera protectie certificata de Nivel Militar impotriva cazaturilor MIL-STD 810G - 516.6. Aceasta inseamna ca Fusion X pentru Samsung Galaxy A51 a fost testata in mod extensiv, prin cazaturi, fara ca niciuna dintre ele sa fi cauzat deteriorarea telefonului. Aceasta este, in parte, datorita designului de protectie a marginilor Fusion X, care incorporeaza in husei colturi TPU ce absorb socurile.Prindere imbunatatita pentru a evita cazaturi fataleBara de protectie TPU exterioara a carcasei Fusion X are crestaturi integrate si un design anti-alunecare pentru a permite o prindere confortabila si sigura a dispozitivului.Spatele cu model camuflaj semitransparent accentueaza designul uimitor al telefonuluiConceputa pentru a complimenta stilul unic al spatelui Samsung Galaxy A51, carcasa Ringke Fusion X are un spate cu model camuflaj semitransparent, astfel incat sa puteti admira frumusetea completa a designului telefonului. Cu un profil subtire si un aspect futurist, bara de protectie a acestei carcase din 2 parti face ca Fusion X sa iasa in evidenta.   Decupaje pentru diferitele porturi si caracteristici ale telefonuluiCarcasa are toate decupajele corespunzatoare pentru porturile si functiile Samsung Galaxy A51, cum ar fi camera foto si blitzul. Fusion X include, de asemenea, butoane TPU intarite, receptive, pentru protectie suplimentara. Carcasa Ringke Fusion X include decupaje pentru snururi pentru o modalitate mai usoara de a va purta in siguranta telefonul.Design simplu de aplicatDesignul simplu de aplicat permite instalarea si demontarea usoara, daca este necesar. Dispune de o acoperire speciala pe interiorul carcasei, care impiedica zgarierea pe spate a telefonului si o matrice pe spatele semitransparent din policarbonat pentru a evita bulele sau efectul curcubeu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ringke Fusion X Samsung Galaxy A51 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ringke Fusion X Samsung Galaxy A51 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.