Rimmel Ruj de buze lichid Stay Matte, 220 Fatal Kiss, 5.5 ml

18,00 lei (1 magazin)
Rimmel London prezinta Stay Matte Liquid Lip Color, un ruj lichid in culori intense, cu aspect mat, catifelat si o textura placuta la atingere. Rujul ofera buzelor o nuanta intensa - care rezista. Stay Matte este un ruj in culori pigmentate si cu un finisaj mat catifelat si usor de purtat. - Culoare mata care rezista, fara a usca buzele - Culoare de impact de la prima aplicare - Dureaza pana la 12 ore - Rezistent la transfer si rezistent la apa - Textura incredibil de confortabila si ...

Descriere


Rimmel Ruj de buze lichid Stay Matte, 220 Fatal Kiss, 5.5 ml

Rimmel London prezinta Stay Matte Liquid Lip Color, un ruj lichid in culori intense, cu aspect mat, catifelat si o textura placuta la atingere. Rujul ofera buzelor o nuanta intensa - care rezista.

Stay Matte este un ruj in culori pigmentate si cu un finisaj mat catifelat si usor de purtat.
- Culoare mata care rezista, fara a usca buzele
- Culoare de impact de la prima aplicare
- Dureaza pana la 12 ore
- Rezistent la transfer si rezistent la apa
- Textura incredibil de confortabila si usoara

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rimmel Ruj de buze lichid Stay Matte, 220 Fatal Kiss, 5.5 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rimmel Ruj de buze lichid Stay Matte, 220 Fatal Kiss, 5.5 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.