Rimmel Mascara 1,2,3 Looks Adjustable Volume - Extreme Black

20.00 lei
(1 magazin)
Un singur mascara, 3 look-uri diferite! Daca invarti pana la 1 atunci vei avea pana la 3 ori mai mult volum, daca invarti pana la 2 vei avea pana la 5 ori volum, iar daca invarti pana la 3 vei avea de 10 ori mai mult volum! Nu iti vine sa crezi? Aceasta "jucarie" stie cum sa se comporte cu genele tale si le trateaza pe fiecare in parte cu blandete, invelindu-le intr-o culoare fabuloasa: negru extrem!       Culoare: Extreme Black - 003 Durata de utilizare de la deschidere: 1 ...

Descriere


Rimmel Mascara 1,2,3 Looks Adjustable Volume - Extreme Black

Un singur mascara, 3 look-uri diferite!

Daca invarti pana la 1 atunci vei avea pana la 3 ori mai mult volum, daca invarti pana la 2 vei avea pana la 5 ori volum, iar daca invarti pana la 3 vei avea de 10 ori mai mult volum! Nu iti vine sa crezi?

Aceasta "jucarie" stie cum sa se comporte cu genele tale si le trateaza pe fiecare in parte cu blandete, invelindu-le intr-o culoare fabuloasa: negru extrem!

  

  

Culoare: Extreme Black - 003

Durata de utilizare de la deschidere: 12 luni de la deschidere

 

 

MADE IN ENGLAND


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rimmel Mascara 1,2,3 Looks Adjustable Volume - Extreme Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rimmel Mascara 1,2,3 Looks Adjustable Volume - Extreme Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.