Riley Masa de snooker Renaissance 12ft

76 879.00 lei (1 magazin)
Riley Renaissance este o masa rezistenta, durabila, rezista bine intr-un club, si este folosita cel mai des in sectorul comercial. Este facuta din lemn masiv, are o placa de ardesie de 4.5 cm, toate bucatile fiind taiate din acelasi loc. Placa sta pe sistemul unic de reglare si balansare de la Riley. Postavul standard este West of England 6811 (neinclus in pret), un postav apreciat de foarte multi jucatori. Cosurile sunt din piele de calitate, care sa asigure durabilitate maxi ...

Descriere


Riley Masa de snooker Renaissance 12ft

Riley Renaissance este o masa rezistenta, durabila, rezista bine intr-un club, si este folosita cel mai des in sectorul comercial.

Este facuta din lemn masiv, are o placa de ardesie de 4.5 cm, toate bucatile fiind taiate din acelasi loc. Placa sta pe sistemul unic de reglare si balansare de la Riley. Postavul standard este West of England 6811 (neinclus in pret), un postav apreciat de foarte multi jucatori.

Cosurile sunt din piele de calitate, care sa asigure durabilitate maxima si sa fie moale la atingere, fara sa apara crapaturi in timp. Cauciucul de mante folosit este Riley CAT1, selectat pentru bunul raspuns al bilei.

Pretul nu include postav sau accesorii. Montajul este gratuit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Riley Masa de snooker Renaissance 12ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Riley Masa de snooker Renaissance 12ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.