Riley Masa de biliard Aristocrat V1 Steel 9ft

46 999.00 lei (1 magazin)
Tehnologia Riley V1 Steel consta in cateva placute de metal situate intre cauciucul mantei si lemnul mantei, astfel facand lucrarea lemnului in timp irelevanta, si oferind o respingere a bilei excelenta indiferent de vechimea mesei, umiditate sau temperatura. Orice jucator poate pierde din cauza respingerii proaste a bilei, de aceea aceasta tehnologie este foarte importanta, mai ales pentru jucatorii avansati. Riley foloseste placi de ardesie italiana, taiate laser, oferind o plan ...

Descriere


Riley Masa de biliard Aristocrat V1 Steel 9ft

Tehnologia Riley V1 Steel consta in cateva placute de metal situate intre cauciucul mantei si lemnul mantei, astfel facand lucrarea lemnului in timp irelevanta, si oferind o respingere a bilei excelenta indiferent de vechimea mesei, umiditate sau temperatura. Orice jucator poate pierde din cauza respingerii proaste a bilei, de aceea aceasta tehnologie este foarte importanta, mai ales pentru jucatorii avansati.

Riley foloseste placi de ardesie italiana, taiate laser, oferind o planeitate foarte buna. Aceasta masa are sistemul Riley de balansare si reglaj pentru placile de ardesie, oferind un reglaj fin si foarte bun.

Cauciucul mantelor este fixat de placutele de metal atat de bine incat practic formeaza un singur corp, cauciucul folosit fiind Riley K series .

Sunt disponibile mai multe variante de postav, avand diferite culori si nuante.

Pretul afisat este fara postav, fara accesorii. Montajul gratuit !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Riley Masa de biliard Aristocrat V1 Steel 9ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Riley Masa de biliard Aristocrat V1 Steel 9ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.