Rexel ClassicCut CL200, A4, 15 coli

de la 797.10 lei
(2 magazine)
Stilată dar rezistentă, ghilotina portabilă ClassicCut™ CL200 A4 este foarte sigură - ideală pentru birouri sau școli. Garda de protecție incasabilă protejează degetele de lama ascuțită, iar un ghid ajustabil pentru hârtie asigură tăierea precisă până la 15 coli o dată. Baza ușoară din plastic este marcată de linii gradate, măsurători și ghide de hârtie pentru o tăiere precisă. Lame din oțel ce se auto-ascut, mâner ergonomic. Blochează lama atunci cân ...

Descriere


Rexel ClassicCut CL200, A4, 15 coli

Stilată dar rezistentă, ghilotina portabilă ClassicCut™ CL200 A4 este foarte sigură - ideală pentru birouri sau școli. Garda de protecție incasabilă protejează degetele de lama ascuțită, iar un ghid ajustabil pentru hârtie asigură tăierea precisă până la 15 coli o dată.

Baza ușoară din plastic este marcată de linii gradate, măsurători și ghide de hârtie pentru o tăiere precisă. 

Lame din oțel ce se auto-ascut, mâner ergonomic. 

Blochează lama atunci când ghilotina nu este folosită, pentru siguranță. 

Picioarele anti-alunecare oferă stabilitate atunci când se taie hârtia.

Greutate: 3.614 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rexel ClassicCut CL200, A4, 15 coli de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rexel ClassicCut CL200, A4, 15 coli sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.