Rexel ClassicCut CL120, A3, 10 coli

de la 526.60 lei
(6 magazine)
Taie în siguranță până la 10 coli de hârtie A3, rapid și precis cu ghilotina ușoară ClassicCut™ CL120 – perfectă pentru biroul de acasă. Lama de tăiere din oțel inoxidabil se auto-ascute pentru o tăiere precisă de fiecare dată, în timp ce garda de protecție incasabilă vă protejează degetele. Baza ușoară din plastic este marcată de linii gradate, măsurători și ghide de hârtie pentru o tăiere precisă Lame din oțel ce se auto-ascut, mâner ergonomic Bl ...

Descriere


Rexel ClassicCut CL120, A3, 10 coli

Taie în siguranță până la 10 coli de hârtie A3, rapid și precis cu ghilotina ușoară ClassicCut™ CL120 – perfectă pentru biroul de acasă. Lama de tăiere din oțel inoxidabil se auto-ascute pentru o tăiere precisă de fiecare dată, în timp ce garda de protecție incasabilă vă protejează degetele.

Baza ușoară din plastic este marcată de linii gradate, măsurători și ghide de hârtie pentru o tăiere precisă 

Lame din oțel ce se auto-ascut, mâner ergonomic 

Blochează lama atunci când ghilotina nu este folosită, pentru siguranță 

Picioarele anti-alunecare oferă stabilitate atunci când se taie hârtia 

Lungimea de tăiere: A3 (460 mm) 

Dimensiuni 388 x 108 x 632 cm
Greutate 2,71 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rexel ClassicCut CL120, A3, 10 coli de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rexel ClassicCut CL120, A3, 10 coli sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.