Rene Furterer Sampon uscat Naturia, 150 ml

Șamponul uscat Rene Furterer Naturia redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.   Caracteristici: - împrospătează și aerisește - absoarbe excesul de sebum - creează un volum bogat și aerisit Ingrediente: - nu conține silicon Cum se utilizează: A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rene Furterer Sampon uscat Naturia, 150 ml

Șamponul uscat Rene Furterer Naturia redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

 

Caracteristici:

- împrospătează și aerisește
- absoarbe excesul de sebum
- creează un volum bogat și aerisit

Ingrediente:

- nu conține silicon

Cum se utilizează:

A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.


Cod producator: Rene Furterer

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rene Furterer Sampon uscat Naturia, 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rene Furterer Sampon uscat Naturia, 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.