Remax RB-T1, Alb

40.00 lei (1 magazin)
Mini cască cu Bluetooth 5.0 și sunet Hi-Fi Dimensiunea miniaturală, confort maxim - Căștile mici și ușoare (numai 5,6 g!). Nu provoacă disconfort chiar și după orele lungi de utilizare Hi-Fi - sunetul stereo Hi-Fi oferă o experiență de sunet uimitoare, cu profunzime și claritate perfectă la frecvențe înalte. Cipul inteligent Bluetooth 5.0 - Căștile utilizează chipul inteligent Bluetooth 5.0 pentru a asigura transmiterea și recepționarea în timp util a informa ...

Descriere


Remax RB-T1, Alb

Mini cască cu Bluetooth 5.0 și sunet Hi-Fi

Dimensiunea miniaturală, confort maxim - Căștile mici și ușoare (numai 5,6 g!). Nu provoacă disconfort chiar și după orele lungi de utilizare

Hi-Fi - sunetul stereo Hi-Fi oferă o experiență de sunet uimitoare, cu profunzime și claritate perfectă la frecvențe înalte.

Cipul inteligent Bluetooth 5.0 - Căștile utilizează chipul inteligent Bluetooth 5.0 pentru a asigura transmiterea și recepționarea în timp util a informațiilor pentru a îmbunătăți viteza de transmisie. Accesibilitatea poate fi atinsă cu 10 metri.

Micsorator de zgomot - Reducerea zgomotelor ambientale, captarea sensibilă a sunetului dorit. Conversația clară a devenit posibilă chiar și într-un mediu foarte zgomotos.

Rezistență de până la 100 de ore - 4 ore de convorbire, 3 ore de muzică, 100 de ore în modul standby sau alimentare permanente dacă este conectat la bază.

Marcă: Remax

Model: RB-T1

Bluetooth: 5.0

Interval: 10 m

Interval de frecvență: 20Hz-20KHz

Unitate șofer: 10 mm

Impedanță: 16 Ohm

Putere nominală: 10 mW

Sensibilitate de ieșire: 92 dB

Sensibilitate microfon: 42 dB

Timp de vorbire: aproximativ 4 ore

Timp de muzică: aproximativ 3 ore

Timp de așteptare: aproximativ 120 de ore

Timp de încărcare: aproximativ 1,5 ore

Capacitatea bateriei: 55 mAh

Greutate (căști): 5,6 g

Pachetul include: căști, cablu USB / micro USB, manual

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Remax RB-T1, Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Remax RB-T1, Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.