Regulus Schimbator de caldura in placi izolat DV800-30E

12 720.00 lei (1 magazin)
Schimbător de căldură în plăci pt. transferul eficient de căldură între diferite lichide. Compus din plăci subțiri de inox de înaltă calitate, cositorite. Izolație EPDM ce rezistă la temperaturi de până la 175°C pe termen scurt. Seria DV800 e destinată utilizării cu sisteme solare de mare dimensiune, stații de transfer termic și sisteme de putere mare. Schimbătoarele de căldură sunt dimensionate individual, la cerere, pe baza parametrilor specifici ai sistemului ...

Descriere


Regulus Schimbator de caldura in placi izolat DV800-30E

Schimbător de căldură în plăci pt. transferul eficient de căldură între diferite lichide. Compus din plăci subțiri de inox de înaltă calitate, cositorite. Izolație EPDM ce rezistă la temperaturi de până la 175°C pe termen scurt. Seria DV800 e destinată utilizării cu sisteme solare de mare dimensiune, stații de transfer termic și sisteme de putere mare. Schimbătoarele de căldură sunt dimensionate individual, la cerere, pe baza parametrilor specifici ai sistemului de încălzire în cauză.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Regulus Schimbator de caldura in placi izolat DV800-30E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Regulus Schimbator de caldura in placi izolat DV800-30E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.