Reeves Tempera Redimix Burnt Umber 500 ml

Tempera Redimix Reeves Burnt Umber 500 ml   Culori tempera pentru elevi si incepatori. Culorile Redimix sunt vibrante si intense, cu o buna fluiditate si usor de folosit. Solubile in apa, culorile tempera Redimix sunt potrivite pentru lucrul in scoli, gradinite sau activitati decorative ce implica copiii. Recipientul de plastic, economic si usor, este ideal in astfel de circumstante. Paleta de culoare cuprinde culori traditionale, dar si o serie de culori metalice si fluorescente. Cel ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Reeves Tempera Redimix Burnt Umber 500 ml

Tempera Redimix Reeves Burnt Umber 500 ml   Culori tempera pentru elevi si incepatori. Culorile Redimix sunt vibrante si intense, cu o buna fluiditate si usor de folosit. Solubile in apa, culorile tempera Redimix sunt potrivite pentru lucrul in scoli, gradinite sau activitati decorative ce implica copiii. Recipientul de plastic, economic si usor, este ideal in astfel de circumstante. Paleta de culoare cuprinde culori traditionale, dar si o serie de culori metalice si fluorescente. Cele 29 de culori sunt disponibile la tuburi de plastic, economice si usoare, la 500 ml. Producator: Reeves, Anglia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Reeves Tempera Redimix Burnt Umber 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Reeves Tempera Redimix Burnt Umber 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.