Redken Șampon pentru păr decolorat, fin și fragil Extreme Bleach Recovery 300 ml

101.00 lei (1 magazin)
Părul decolorat este adesea fragil, fără energie și deteriorat. Deteriorările nu sunt întotdeauna vizibile la prima vedere. Cu toate acestea, sunt. Un astfel de păr are tendința de rupere, despicare, rigiditate și uscare. Din fericire, Redken oferă o gamă unică care poate trata imediat daunele cauzate de decolorare după o singură utilizare. Șamponul Extreme Bleach Recovery cu Cica (Centella Asiatica) pentru păr decolorat, fragil și fin crește imediat rezistența ...

Descriere


Redken Șampon pentru păr decolorat, fin și fragil Extreme Bleach Recovery 300 ml

Părul decolorat este adesea fragil, fără energie și deteriorat. Deteriorările nu sunt întotdeauna vizibile la prima vedere. Cu toate acestea, sunt. Un astfel de păr are tendința de rupere, despicare, rigiditate și uscare. Din fericire, Redken oferă o gamă unică care poate trata imediat daunele cauzate de decolorare după o singură utilizare. Șamponul Extreme Bleach Recovery cu Cica (Centella Asiatica) pentru păr decolorat, fragil și fin crește imediat rezistența părului după decolorare. Restabilește și daunele ireversibile și restabilește sănătatea părului. Folosiți șamponul ca rutină completă cu alte produse din seria Extreme Bleach Recovery. Rezultatele testelor arată că utilizarea unei îngrijiri cuprinzătoare, inclusiv șampon, apă lamelară și îngrijire fără clătire, îmbunătățește profund și vizibil calitatea părului decolorat și fragil și prelungește efectele benefice ale Cica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Redken Șampon pentru păr decolorat, fin și fragil Extreme Bleach Recovery 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Redken Șampon pentru păr decolorat, fin și fragil Extreme Bleach Recovery 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.