Reber Rumeguş din cireş sălbatic pentru afumători Natural Beech Sawdust, 5 kg

de la 199.99 lei (2 magazine)
Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. ...

Descriere


Reber Rumeguş din cireş sălbatic pentru afumători Natural Beech Sawdust, 5 kg

Peleţii, tocătura şi rumeguşul “SMOKE & WOOD” sunt obţinuţi fără adaosuri de adezivi sau alte substanţe chimice. Greutatea produselor SMOKE & WOOD variază în funcţie de gradul de umiditate al lemnului. Pentru a obţine o afumare excelentă recomandăm să fie utilizat un lemn cu un grad mare de umiditate. Lemnul din care se fabrică produsele “SMOKE & WOOD” provine din pădurile din nordul Italiei, unde umiditatea în momentul procesării lemnului este ridicată. Ambalajul este specific - permite circulaţia aerului, pentru a preveni mucegaiul şi garantează, în cazul depozitării corecte, un grad corect de umiditate.


NATURAL WILD CHERRY SAWDUST 5 KG

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Reber Rumeguş din cireş sălbatic pentru afumători Natural Beech Sawdust, 5 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Reber Rumeguş din cireş sălbatic pentru afumători Natural Beech Sawdust, 5 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.