rebeltec RBLZAS00005

de la 146,99 lei (3 magazine)
  Putere 600W Selectarea sursei de alimentare corespunzatoare va asigura functionarea in siguranta a computerului nostru. Puterea este un parametru care indica cantitatea de energie care poate fi livrata componentelor. Sursele de alimentare de 600 W sunt de obicei destinate computerelor care sunt utilizate pentru munca de birou si functii de divertisment de baza. Pentru a verifica acest lucru, luati in considerare cerintele de alimentare ale tuturor component ...

Descriere


rebeltec RBLZAS00005

 
Putere 600W

Selectarea sursei de alimentare corespunzatoare va asigura functionarea in siguranta a computerului nostru. Puterea este un parametru care indica cantitatea de energie care poate fi livrata componentelor. Sursele de alimentare de 600 W sunt de obicei destinate computerelor care sunt utilizate pentru munca de birou si functii de divertisment de baza. Pentru a verifica acest lucru, luati in considerare cerintele de alimentare ale tuturor componentelor de configurare. Il puteti adauga singuri sau puteti utiliza calculatoare disponibile pe internet.

 
Fara cablare modulara

In acest tip de alimentare, utilizatorii nu pot deconecta cablurile care nu vor fi utilizate in timpul functionarii computerului. Atunci cand alegeti acest tip de sursa de alimentare, ar trebui sa va amintiti despre o carcasa adecvata care sa permita aranjarea abila a cablurilor pentru a evita efectul incurcarilor. Cu toate acestea, o sursa de alimentare modulara, in care cablurile redundante pot fi indepartate cu usurinta, va oferi un sistem mult mai ordonat. Alegerea cursului depinde de preferintele personale ale utilizatorului. Cu toate acestea, multe surse de alimentare de pe piata nu ofera cabluri modulare.

 
ATX

Este cel mai universal si cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A gasit o aplicatie larga. Va functiona atat cu configuratii mai simple destinate lucrarilor de birou, cat si cu dispozitive pentru jucatori. Inaltimea si latimea acestui tip de sursa de alimentare sunt specificate in standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului si creste proportional. Aceasta este o problema importanta atunci cand alegeti carcasa potrivita, care ar trebui adaptata la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si se ocupa perfect de buna functionare a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este o munca putin mai puternica. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea unor ventilatoare cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune il va face sa se roteasca mai lent. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

 
SCP

Sursa de alimentare este responsabila pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctueaza in reteaua electrica. SCP (Short Circuit Protection) este o protectie la scurtcircuit . Se activeaza atunci cand rezistenta este mai mica de 0,1 Ω in circuit. Aceasta protectie poate fi gasita in toate sursele de alimentare noi si mai vechi. De indata ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectata imediat. Datorita acestui fapt, putem fi linistiti in ceea ce priveste componentele computerului nostru.

 
OPP

OPP (Over Power Protection) protejeaza intreaga sursa de alimentare impotriva suprasolicitarii , fara a se limita la linii simple. Exact aceeasi protectie care poate fi gasita sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. In ambele cazuri, alimentarea va fi oprita atunci cand puterea consumata depaseste puterea totala a alimentatorului.

 
OTP

OTP (Over Temperature Protection) protejeaza sursa de alimentare impotriva supraincalzirii , care poate aparea ca urmare a supraincarcarii sau a circulatiei deficitare a aerului. Alimentarea va fi oprita imediat cand temperatura atinge valoarea prag. Protectia OTP este ceruta de standardul ATX12V.

 
OVP

OVP (Over Voltage Protection) ofera protectie impotriva tensiunii de iesire prea mari. Se activeaza cand tensiunea este cu 15% mai mare decat valoarea nominala. Protectia functioneaza pe fiecare linie de iesire a sursei de alimentare si este ceruta de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

 
OLP

OLP (Over Load Protection) protejeaza intreaga sursa de alimentare de la suprasarcina , fara a limita protectia la liniile unice. Daca puterea consumata depaseste valoarea totala, sursa de alimentare va fi deconectata imediat . Protectia care poate fi gasita sub un nume diferit - OPP (Over Power Protection) functioneaza in acelasi mod.

 
Sistem PFC pasiv

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere , care minimizeaza pierderile in liniile de transmisie. In cazul sistemelor pasive, nu exista nicio modificare a parametrilor, deoarece acestia au fost proiectati pentru o sarcina constanta. Valoarea factorului de putere este corectata printr-o valoare de corectie constanta, indiferent de conditiile de la bordul dispozitivului. Factorul de putere variaza de la 0,8 la 0,95 . In prezent, exista cu siguranta mai putine surse de alimentare cu un sistem pasiv pe piata, dar mai avem multe de ales.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul rebeltec RBLZAS00005 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru rebeltec RBLZAS00005 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.