Rebellion Sniper Elite 4 Xbox One

Rebellion Sniper Elite 4 Xbox One
114.24 lei
(1 magazin)
Sniper Elite 4 Xbox One este un joc de tip shooter lansat de Rebellion disponibil din data de 14/2/2017 pentru PS4 si Xbox One. Sniper Elite 4 este noul joc din seria de shootere premiata pentru PS4 si Xbox One. Jocul combina genuri de definire balistica procedee secrete emergente si actiune thrid person captivanta peste cele mai mari si mai diverse medii care s-au vazut vreodata in jocurile Sniper Elite.   Caracteristici: - O frumoasa asezare italiana din anul 1943: Ce ...

Descriere - Rebellion Sniper Elite 4 Xbox One


Sniper Elite 4 Xbox One este un joc de tip shooter lansat de Rebellion disponibil din data de 14/2/2017 pentru PS4 si Xbox One.


Sniper Elite 4 este noul joc din seria de shootere premiata pentru PS4 si Xbox One. Jocul combina genuri de definire balistica procedee secrete emergente si actiune thrid person captivanta peste cele mai mari si mai diverse medii care s-au vazut vreodata in jocurile Sniper Elite.


 
Caracteristici:
- O frumoasa asezare italiana din anul 1943: Cele mai diverse medii vazute in Sniper Elite sau in jocul WW2 incluzand munti vai plaje paduri cartiere de pescuit manastiri fortarete naziste si multe multe altele.
- Nivelurile de campanie sunt enorme; cel mai mic nivel este de 3 ori mai mare decat cel mai mare nivel din Sniper Elite 3! Fiecare mediu complicat poate tine ore pentru a-l juca cu obiective secrete sute de inamici si cele mai mari lovituri din istoria Sniper Elite.
- Noi si brutale camere X-Ray pentru ucideri capcana sau doborari corp la corp.
- Noi tactici de traversare: Agentul sub acoperire Karl Fairburne poate acum sa urce si sa traverseze poduri borduri acoperisuri tevi de scurgere si altele permitandu-i sa dea lovitura adversarului din orice unghi.
- Noi tactici de doborare: Combinat cu noi abilitati de traversare Karl Fairburne poate acum sa ucida inamici silentios cu un costum de noi accesorii atunci cand se ascunde sau sta suspendat pe partea unui Viaduct.
- Noi moduri de co-op inclusiv primul co-op de 4 jucatori accesibil vreodata intr-un Sniper Elite.
- Mai multa liberate arme personalizari tipuri de inamici si multe altele. Fiecare aspect al seriei Sniper Elite a fost extins si imbunatatit oferind o noua senzatie de liberate si alegere de gameplay.Sniper Elite 4 Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rebellion Sniper Elite 4 Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rebellion Sniper Elite 4 Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.