Rebel RB-1011

de la 167.93 lei (11 magazine)
Masina de gaurit cu percutie Rebel, 5000 bpm, 900 rpm, maner ergonomic, mandrina SDS inclusa. Masina de gaurit cu percutie este un instrument conceput pentru persoanele care nu doresc sa fie dependente de sursa de alimentare in timpul lucrarilor de renovare. Cel mai mare avantaj al RB-1011 este, desigur, faptul ca este o masina de gaurit cu percutie care permite sa lucrezi in doua moduri: cu sau fara percutie, ceea ce inseamna ca poti gauri nu numai in lemn si metal, ci si in caramid ...

Descriere


Rebel RB-1011

Masina de gaurit cu percutie Rebel, 5000 bpm, 900 rpm, maner ergonomic, mandrina SDS inclusa. Masina de gaurit cu percutie este un instrument conceput pentru persoanele care nu doresc sa fie dependente de sursa de alimentare in timpul lucrarilor de renovare. Cel mai mare avantaj al RB-1011 este, desigur, faptul ca este o masina de gaurit cu percutie care permite sa lucrezi in doua moduri: cu sau fara percutie, ceea ce inseamna ca poti gauri nu numai in lemn si metal, ci si in caramida si beton. In plus, dispozitivul are un control al rotatiilor si un comutator stanga-dreapta, ceea ce mareste si mai mult precizia gauririi.

Un mare avantaj al masinii de gaurit cu percutie Rebel este lumina de lucru, care va face mult mai usor sa lucrezi in locuri intunecate, greu accesibile. In plus, avantajele acestei scule electrice cu siguranta includ greutatea redusa - doar 1,25 kg si manerul ergonomic, cauciucat, care asigura o utilizare confortabila.

RB-1011 este o masina de gaurit fara fir si, in functie de nevoile tale, poti cumpara unul dintre cele doua modele de acumulatori - 2 Ah (RB-2001) sau 4 Ah (RB-2002). Avantajul acestor baterii reincarcabile este ca sunt universale si compatibile cu majoritatea produselor din seria Rebel Tools.


Functii: gaurire cu percutie, gaurire fara percutie 
Mandrina SDS 
Controlul vitezei
Rotire dreapta / stanga 
Maner ergonomic 
Baterie: 20 V; 2 Ah, Li-Ion (RB-2001) 
Timp de incarcare: 1 - 1,5 ore 
Incarcator: 21 V; 2,2 A (RB-2001-CH) 
Mandrina: prindere pana la diametru maxim de 10 mm 
Energie de impact: 1,3 J 
Rata de impact: 5000 bpm 
Viteza fara sarcina: 900 rpm
Diametru max gaurire in beton: 10 mm 
Diametru max. gaurire in otel: 8 mm 
Diametru max. gaurire in lemn: 16 mm 
Greutate: 1,25 kg 

Setul include: mandrina SDS, manual de utilizare.

Nivel de presiune acustica LPA: 88 dB (A), K = 3 dB (A)
Nivel sonor LWA: 99 dB (A), K = 3 dB (A) 
Vibratii mana-brat: ah (gaurire fara impact) 8,9 m / s2 K = 1,5 m / s2 * 

ATENTIE: Se livreaza fara baterie si incarcator. Bateria si incarcatorul se vand separat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rebel RB-1011 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rebel RB-1011 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.