Trotineta electrica Rebel Fun Wheels Alb

de la 539,00 lei (5 magazine)
Copilul tau viseaza la o trotineta electrica, dar nu esti convins de idee? Modelul Rebel Fun Wheels, care poate fi folosit de copiii cu varste de peste 6 ani, va fi alegerea perfecta pentru inceput. Viteza maxima a vehiculului este de 12 km/h. Este suficient pentru a fi distractiv si pentru a te mentine in siguranta in acelasi timp. Este de mentionat ca sarcina maxima a Fun Wheels este de 50 kg, asa ca aceasta trotineta va servi mult timp - si pentru copiii mai mari. Trotineta ...

Descriere


Rebel Fun Wheels Alb

Copilul tau viseaza la o trotineta electrica, dar nu esti convins de idee? Modelul Rebel Fun Wheels, care poate fi folosit de copiii cu varste de peste 6 ani, va fi alegerea perfecta pentru inceput. Viteza maxima a vehiculului este de 12 km/h. Este suficient pentru a fi distractiv si pentru a te mentine in siguranta in acelasi timp. Este de mentionat ca sarcina maxima a Fun Wheels este de 50 kg, asa ca aceasta trotineta va servi mult timp - si pentru copiii mai mari.

Trotineta electrica ofera o autonomie ridicata. Fun Wheels are reglare pe inaltime in 4 trepte, astfel incat sa poti regla manerul la inaltimea ta. Toate acestea fac ca acest model sa nu fie doar pentru copii mici, ea putand oferi multa distractie si celor mai mari.

Trotineta electrica pentru copii Fun Wheels are un senzor incorporat in platforma, dar spre deosebire de modelele traditionale de trotinete electrice, acest model se va misca doar dupa ce este impins inapoi. Acest lucru creste semnificativ siguranta si sporeste confortul in timpul conducerii.

Este important sa mentionam inca un avantaj important. Trotineta pentru copii Fun Wheels are o structura pliabila, fiind astfel usor de transportat si cu siguranta ii vei gasi un loc in portbagaj. Fa-ti copilul fericit si ia trotineta cu tine in fiecare calatorie!

Trotineta Fun Wheels nu este numai functionala, dar are si un design fantastic. Produsul are patru variante de culori - alb, negru, roz si turcoaz - fiind astfel pe gustul tuturor copiilor.

Caracteristici generale:

Putere: 100 W
Sarcina: 50 kg
Viteza: 12 km / h
Autonomie (cu bateria incarcata complet): pana la 6 km*
Panta maxima: 5º
Grad de protectie: IPX4
Inaltimea sasiului: 60 mm
Inaltimea platformei: 100 mm
Dimensiunea rotii din fata: 5,5 ""
Dimensiunea rotii din spate: 5,5 ""
Material: aluminiu + plastic
Constructie pliabila
Oprire automata
Frana de picior
Baterie reincarcabila litiu-ion
Tensiune: 25,2V
Capacitate: 2 Ah
Temperatura de lucru: -10° C ~ + 45° C
Temperatura de depozitare: 0° C ~ + 25° C
Temperatura de incarcare: 5° C ~ + 45° C
Timp estimat de incarcare: pana la 180 de minute
Intrare: 110-240 V, 50/60 Hz
Iesire: 25,2V; 1 A.
Dimensiuni (desfacute): 720 x 350 x (640-840) mm
Dimensiuni (pliat): 660 x 360 x 230 mm
Culoare: Alb.

Varsta recomandata: 6 ani+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rebel Fun Wheels Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rebel Fun Wheels Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.