Razer Nari Ultimate Xbox One RZ04-02910100-R3M1, Negru/Verde

de la 1 019.00 lei (5 magazine)
Simte fiecare bătălie de pe Xbox One Razer Nari Ultimate a redefinit sensul imersiunii pentru jucători. Această cască pentru jocuri de generație următoare vă permite să experimentați sunetul nu numai cu ceva audibil, ci și cu ceva perceptibil. Razer Nari Ultimate pentru Xbox One este prima cască Xbox One din lume cu tehnologia Haptics dezvoltată de Lofelt. Razer Hypersense Această cască este alimentată de Razer HyperSense - tehnologia Haptics dezvoltată de ...

Descriere


Razer Nari Ultimate Xbox One RZ04-02910100-R3M1, Negru/Verde

Simte fiecare bătălie de pe Xbox One

Razer Nari Ultimate a redefinit sensul imersiunii pentru jucători. Această cască pentru jocuri de generație următoare vă permite să experimentați sunetul nu numai cu ceva audibil, ci și cu ceva perceptibil. Razer Nari Ultimate pentru Xbox One este prima cască Xbox One din lume cu tehnologia Haptics dezvoltată de Lofelt.

Razer Hypersense

Această cască este alimentată de Razer HyperSense - tehnologia Haptics dezvoltată de Lofelt ™ care creează o experiență tactilă bazată pe sunet. Acum puteți simți reculul armei și zgomotul exploziei pentru a obține un nivel cu totul nou de imersiune, iar glisorul de pe mufa urechii drepte vă permite să reglați puterea senzației.

Conexiune perfectă la Xbox One

Razer Nari Ultimate pentru Xbox One se poate conecta direct la consola Xbox One, eliminând configurațiile complicate și tastele wireless, oferind o conexiune stabilă cu latență scăzută și cu o autonomie de până la 10 metri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Razer Nari Ultimate Xbox One RZ04-02910100-R3M1, Negru/Verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Razer Nari Ultimate Xbox One RZ04-02910100-R3M1, Negru/Verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.