RAYFILM Etichete autoadezive colorate A4 Galben

75.00 lei
(1 magazin)
Etichete autoadezive colorate A4 Etichetele autoadezive colorate, cu suprafata mata, sunt recomandate pentru marcarea produselor, lipirea lor pe colete sau plicuri. Aceste etichete colorate, cu adeziv permanent, sunt disponibile in format A4. Cu greutatea de 80 g/mp aceste etichetele autoadezive colorate au o durată de viaţă ridicată fiind ideale într-o gama variata de aplicaţii: confectii, transport, retail, cosmetice, etc. Fara sa fie nevoie de un soft special, etichetele se ...

Descriere


RAYFILM Etichete autoadezive colorate A4 Galben

Etichete autoadezive colorate A4


Etichetele autoadezive colorate, cu suprafata mata, sunt recomandate pentru marcarea produselor, lipirea lor pe colete sau plicuri. Aceste etichete colorate, cu adeziv permanent, sunt disponibile in format A4.


Cu greutatea de 80 g/mp aceste etichetele autoadezive colorate au o durată de viaţă ridicată fiind ideale într-o gama variata de aplicaţii: confectii, transport, retail, cosmetice, etc.


Fara sa fie nevoie de un soft special, etichetele se pot printa cu orice tip de imprimanta inkjet sau laser.


Topul contine 100 de coli A4 de etichete autoadezive colorate.


Etichetele sunt disponibile in 4 culori:


- galben;


- verde;


- rosu;


- albastru.


Culoarea dorita se poate alege cu ajutorul selectorului de mai sus.


Fiecare top contine 100 etichetele in format A4 - 210x297 mm.


Culoare drop-down: Galben Culoare: Rosu, Albastru, Verde, Galben Tip etichete: Coala A4 Dimensiune etichete: 210x297 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAYFILM Etichete autoadezive colorate A4 Galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAYFILM Etichete autoadezive colorate A4 Galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.