RAVAK Rigola de dus Chrome OZW 75 cm

2 050.00 lei (1 magazin)
Rigola de dus Ravak Chrome OZW 75 cm Rigola este realizata din otel inoxidabil de inalta calitate, avand dimensiunea de 750 mm, se instaleza langaperete (OZW), prezinta sistem dublu de inchidere impotriva mirosurilor, inaltimea sistemului de inchidere este de50 mm, capacitatea de absorbtie a apei este de 60 l/min.A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele regasite in sectiunea produselor complementare. ...

Descriere


RAVAK Rigola de dus Chrome OZW 75 cm

Rigola de dus Ravak Chrome OZW 75 cm Rigola este realizata din otel inoxidabil de inalta calitate, avand dimensiunea de 750 mm, se instaleza langaperete (OZW), prezinta sistem dublu de inchidere impotriva mirosurilor, inaltimea sistemului de inchidere este de50 mm, capacitatea de absorbtie a apei este de 60 l/min.A se achizitiona impreuna cu unul dintre produsele regasite in sectiunea produselor complementare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAVAK Rigola de dus Chrome OZW 75 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAVAK Rigola de dus Chrome OZW 75 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.