RAVAK Blat tip L lavoar 80x55xH5 cm, stejar

2 164.00 lei (1 magazin)
Blat tip L lavoar Ravak 80x55xH5 cm, stejar Blatul, cu forma exceptional proiectata, este profund impregnat impotriva umezelii, ofera trei variante de culoare, design si osuprafatamare de depozitare. Blaturile pentru lavoar sunt profund impregnate pentru a rezista in mediile umede. Lacuirea se bazeazape tehnologia auto, prin urmare este deosebit de rezistenta. Blatul este realizat dinMDF impregnat si furnir,prezintaorificiu pentru montarea lavoarului, iar consolele sunt incluse in pach ...

Descriere


RAVAK Blat tip L lavoar 80x55xH5 cm, stejar

Blat tip L lavoar Ravak 80x55xH5 cm, stejar Blatul, cu forma exceptional proiectata, este profund impregnat impotriva umezelii, ofera trei variante de culoare, design si osuprafatamare de depozitare. Blaturile pentru lavoar sunt profund impregnate pentru a rezista in mediile umede. Lacuirea se bazeazape tehnologia auto, prin urmare este deosebit de rezistenta. Blatul este realizat dinMDF impregnat si furnir,prezintaorificiu pentru montarea lavoarului, iar consolele sunt incluse in pachet. Dimensiunile acestuia sunt de800x550x50 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAVAK Blat tip L lavoar 80x55xH5 cm, stejar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAVAK Blat tip L lavoar 80x55xH5 cm, stejar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.