RAVAK Baza lavoar SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar

Baza lavoar Ravak SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar Baza de lavoar din gama Ravak, colectia Chrome, este realizat dinMFPB si MDF impregnat, oferaspatiu generos de stocare, esteimpregnatcu solutie impermeabilaspeciala si are urmatoarele dimensiuni : 600x 490xH470 mm. Este un mobilier mare de culoare alb si stejar in parti,cu sertar si spatiu de depozitare generos. Mobilierul Chrome este livrat asamblat cu kit de instalare inclus. Mobilierul se monteaza suspendat. Lavoarul se achizit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


RAVAK Baza lavoar SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar

Baza lavoar Ravak SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar Baza de lavoar din gama Ravak, colectia Chrome, este realizat dinMFPB si MDF impregnat, oferaspatiu generos de stocare, esteimpregnatcu solutie impermeabilaspeciala si are urmatoarele dimensiuni : 600x 490xH470 mm. Este un mobilier mare de culoare alb si stejar in parti,cu sertar si spatiu de depozitare generos. Mobilierul Chrome este livrat asamblat cu kit de instalare inclus. Mobilierul se monteaza suspendat. Lavoarul se achizitioneaza separat ( vezi sectiunea produselor complementare).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RAVAK Baza lavoar SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RAVAK Baza lavoar SD Chrome 60x49xH47 cm, alb si stejar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.