Ralph Lauren Polo Black Eau de Toilette 125ml 107264

368,30 lei (1 magazin)
Este un parfum lemnos - aromatic de barbati. Ralph Lauren Polo Black este un parfum ce subliniaza masculinitatea si forta barbatilor. Este destinat domnilor carismatici cu activitati dinamice, cei care stiu sa se ingrijeasca si care pun pret pe calitate. Polo Black a fost lansat in anul 2005. Creatorul acestui parfum este Pierre Negrin. Parfumul prezinta lemn de santal, boabe de tonka, paciuli, mango, salvie, mandarina, lamaie si pelin. Note de varf: salvie, mango, mandarina Note de m ...

Descriere


Ralph Lauren Polo Black Eau de Toilette 125ml 107264

Este un parfum lemnos - aromatic de barbati. Ralph Lauren Polo Black este un parfum ce subliniaza masculinitatea si forta barbatilor. Este destinat domnilor carismatici cu activitati dinamice, cei care stiu sa se ingrijeasca si care pun pret pe calitate. Polo Black a fost lansat in anul 2005. Creatorul acestui parfum este Pierre Negrin. Parfumul prezinta lemn de santal, boabe de tonka, paciuli, mango, salvie, mandarina, lamaie si pelin. Note de varf: salvie, mango, mandarina Note de mijloc: patchouli Note de baza: tonka, lemn de santal . 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ralph Lauren Polo Black Eau de Toilette 125ml 107264 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ralph Lauren Polo Black Eau de Toilette 125ml 107264 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.