Radox Gel de curățare pentru mâini cu component antibacterian 250 ml

17.00 lei (1 magazin)
Gelul de curățare a mâinilor RADOX, plăcut răcoritor, are un ambalaj confortabil care se potrivește oricărei gospodării. Datorită conținutului de alcool de 65%, restabilește în mod fiabil senzația de mâini curate chiar și atunci când nu aveți la îndemâna săpunul dvs. antibacterian preferat RADOX. Este ușor de utilizat, datorită ingredientelor naturale, miroase frumos, nu se clătește și acționează imediat după aplicare. De asemenea, vă va lăsa mâinile moi ...

Descriere


Radox Gel de curățare pentru mâini cu component antibacterian 250 ml

Gelul de curățare a mâinilor RADOX, plăcut răcoritor, are un ambalaj confortabil care se potrivește oricărei gospodării. Datorită conținutului de alcool de 65%, restabilește în mod fiabil senzația de mâini curate chiar și atunci când nu aveți la îndemâna săpunul dvs. antibacterian preferat RADOX. Este ușor de utilizat, datorită ingredientelor naturale, miroase frumos, nu se clătește și acționează imediat după aplicare. De asemenea, vă va lăsa mâinile moi și îngrijite: Gelul de curățare pentru mâini RADOX conține glicerină îngrijitoare, care va avea grijă de frumusețea și hidratarea pielii chiar și în timpul utilizării zilnice și pe termen lung.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radox Gel de curățare pentru mâini cu component antibacterian 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radox Gel de curățare pentru mâini cu component antibacterian 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.