Radis et Capucine Kit pentru plantat - Plante dansatoare

47.99 lei (1 magazin)
Aceasta planta sensibila este din aceeasi familie ca pudica mimoza si este cunoscuta sub numele de The Telegraph Plant sau Plant Dancing. Aceste plante isi au originea in Asia si miscarea lor la vibratii asociate cu muzica a fost intotdeauna de interes pentru oamenii de stiinta si botanisti.Kit-ul contine: - ghiveci si farfurioara din teracota cu diametru de 8 cm; - discheta cu fibre de nuca de cocos diametru 6 cm. Are nevoie de hidratare cu apa putin calda; - pachet cu seminte de plan ...

Descriere


Radis et Capucine Kit pentru plantat - Plante dansatoare

Aceasta planta sensibila este din aceeasi familie ca pudica mimoza si este cunoscuta sub numele de The Telegraph Plant sau Plant Dancing. Aceste plante isi au originea in Asia si miscarea lor la vibratii asociate cu muzica a fost intotdeauna de interes pentru oamenii de stiinta si botanisti.Kit-ul contine: - ghiveci si farfurioara din teracota cu diametru de 8 cm; - discheta cu fibre de nuca de cocos diametru 6 cm. Are nevoie de hidratare cu apa putin calda; - pachet cu seminte de plante dansatoare.Sfatul nostru: Ajunge la o inaltime maxima de 15 metri si prefera sa fie plantata la soare. Recomandam mutarea rasadului intr-un ghiveci mai mare dupa ce va creste.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radis et Capucine Kit pentru plantat - Plante dansatoare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radis et Capucine Kit pentru plantat - Plante dansatoare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.