Radaway Usa de nisa batanta Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta

3.171,00 lei (1 magazin)
Usa de nisa batanta Radaway Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta Usa de nisa batanta Radaway Almatea DWJ,1000mm,sticla securizata cu grosimea de 6 mm,transparenta,dotatacu balamale cu mecanism de ridicare şi coborâre, ceea ce previne deteriorarea garniturii orizontale de etanşare. Un sistem de profile de perete permite reglarea latimii usii cu +/-10 mm.Geam acoperit cu Easy Clean,un strat care faciliteaza procesul de curatare.In fotografie este prezentatã varianta pe stânga ...

Descriere


Radaway Usa de nisa batanta Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta

Usa de nisa batanta Radaway Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta Usa de nisa batanta Radaway Almatea DWJ,1000mm,sticla securizata cu grosimea de 6 mm,transparenta,dotatacu balamale cu mecanism de ridicare şi coborâre, ceea ce previne deteriorarea garniturii orizontale de etanşare. Un sistem de profile de perete permite reglarea latimii usii cu +/-10 mm.Geam acoperit cu Easy Clean,un strat care faciliteaza procesul de curatare.In fotografie este prezentatã varianta pe stânga a uşii.Poate fi montata atat pe cadite de dus, cat si direct pe pardoseala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Usa de nisa batanta Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Usa de nisa batanta Almatea DWJ,pe dreapta,1200mm,transparenta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.