Radaway Usa cabina dus Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga

3 134.00 lei (1 magazin)
Usa cabina dus Radaway Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga Usa cabina de dus face parte din gama Radaway, colectia Essenza New Black KDJ+Savand un mecanism silentios de glisare a usilorbatantesidimensiunea de 1200x H2000 mm. Este cu deschidere pe stanga si confectionata din sticla securizata cu o grosime de 6 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofugeEasyCleanmentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul p ...

Descriere


Radaway Usa cabina dus Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga

Usa cabina dus Radaway Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga Usa cabina de dus face parte din gama Radaway, colectia Essenza New Black KDJ+Savand un mecanism silentios de glisare a usilorbatantesidimensiunea de 1200x H2000 mm. Este cu deschidere pe stanga si confectionata din sticla securizata cu o grosime de 6 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofugeEasyCleanmentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este negru mat iar montajul cabinei se poate realizape cadita de dus sau direct pe pardoseala.Stabilitate foarte buna asigurata de mecanismul de ajustare a profilelor care permite compensarea iregularitatilor peretilor. Formareacabinei se realizeaza prin etansare ladoi pereti(vezi produsele recomandate) printr-o banda magnetica si o garnitura de elastomer rezistenta la temperatura si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Usa cabina dus Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Usa cabina dus Essenza New Black KDJ+S 120 x H200 cm, profil negru mat, stanga sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.