Radaway Perete lateral cabina dus Arta KDS I, 90 x H200 cm

2.188,00 lei (1 magazin)
Perete lateral cabina dus Radaway Arta KDS I, 90 x H200 cm Peretele lateralface parte din gama Radaway, colectia Arta KDS I cu montaj reversibilsi confectionata din sticla securizata cu o grosime de 8 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofugeEasyCleanmentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este crom iar montajul se poate realiza in combinatie cu o usa de diferite dimensiuni (vezi produsele recomandate). Dimensiunile ...

Descriere


Radaway Perete lateral cabina dus Arta KDS I, 90 x H200 cm

Perete lateral cabina dus Radaway Arta KDS I, 90 x H200 cm Peretele lateralface parte din gama Radaway, colectia Arta KDS I cu montaj reversibilsi confectionata din sticla securizata cu o grosime de 8 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofugeEasyCleanmentine curata suprafata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este crom iar montajul se poate realiza in combinatie cu o usa de diferite dimensiuni (vezi produsele recomandate). Dimensiunile sunt 900 x H2000 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Perete lateral cabina dus Arta KDS I, 90 x H200 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Perete lateral cabina dus Arta KDS I, 90 x H200 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.