Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta

4.217,00 lei (1 magazin)
Cabina dus Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta Idea Goldeste o serie de cabine de dus expresiva , caracterizata de forme geometrice care creaza un intreg proportional . Detaliile aurii sunt parte a unor produse impresionante si sofisticate , care sunt pe placul celor care cauta solutiile neuzuale si avantgardiste.Cabina de dus dreptunghiulara din seria RadawayIdea Gold KDJ are urmatoarele dimensiuni : 1000x900XH2005mm, prima dimensiunii este a usii, usa este pe partea dr ...

Descriere


Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta

Cabina dus Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta Idea Goldeste o serie de cabine de dus expresiva , caracterizata de forme geometrice care creaza un intreg proportional . Detaliile aurii sunt parte a unor produse impresionante si sofisticate , care sunt pe placul celor care cauta solutiile neuzuale si avantgardiste.Cabina de dus dreptunghiulara din seria RadawayIdea Gold KDJ are urmatoarele dimensiuni : 1000x900XH2005mm, prima dimensiunii este a usii, usa este pe partea dreapta, latimea de acces este de 390 mm, este realizata dinsticla securizata de 6mm, are profilsi manere de culoare auriu. Sistemul de fixare de perete cu profile - permite preluarea curburii peretelui. Exista posibilitatea de a debloca usa si a o bascula pentru a curata cabina mai bine. Glisorul minimalist garanteaza functionarea silentioasa a usii si prezinta mecanism invizibil de schimbare si reglare a usii. Banda magnetica asigura etansarea cabinei. Garniturile din elastomerrezista la schimbari de temperatura si umiditate. Aceastacabinade duspoate fi montataatat pe caditade dus, dar si direct pe pardoseala-cu cantul sticlei sau muchia profilului de-a lungul bordurii placilor ceramice. In varianta standard, toate componentele necesare pentru asamblarea cabinei de dussunt adaugate produsului, indiferent dacaeste cabinacu, sau faraprag. Toate instructiunile necesare pot fi gasite in manualul de instalare.Sticla este acoperita cu tehnologie EasyClean, un strat care faciliteaza procesul de curatare.Ansamblul cabinei de dusse compune din douaparti: usaculisantasi perete lateral. Usa cabinei de dus Ideea Gold KDJ este formata dintr-o parte fixa si o parte mobila, de calitate superioara cu amortizor inovator si sistem de ghidare unic, care asigura o buna functionare si rulare linistit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Idea Gold KDJ 100x90xH200 cm, usa dreapta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.