Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm semirotunda

6.728,00 lei (1 magazin)
Cabina de dus semirotunda Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm SeriaEssenza Pro Whitese distinge prin delicatetea elementelor sale in culoarea albala moda. Datoritamontarii pe perete folosind bride si profile de etansare fine, precum si o atentie deosebitaacordatapreciziei si esteticii, produsele acestei serii vor deveni o necesitate intr-o baie moderna.Cabina de dus semirotunda Radaway Essenza Pro White PDDare urmatoarele dimensiuni : 900x800XH2000 mm, latimea de acces este de ...

Descriere


Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm semirotunda

Cabina de dus semirotunda Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm SeriaEssenza Pro Whitese distinge prin delicatetea elementelor sale in culoarea albala moda. Datoritamontarii pe perete folosind bride si profile de etansare fine, precum si o atentie deosebitaacordatapreciziei si esteticii, produsele acestei serii vor deveni o necesitate intr-o baie moderna.Cabina de dus semirotunda Radaway Essenza Pro White PDDare urmatoarele dimensiuni : 900x800XH2000 mm, latimea de acces este de 825 mm, este realizata dinsticla securizata de 6mm, are profilsi manere de culoare alba. Cabina de dus semirotunda Essenza Pro White PDD este formata din 2 elemente de usa, respective parte stanga si dreapta. Usile se deschid spre exteriorul cabine (pivotante). Dispozitivul de ridicare si coborare a usilor asigura o functionare silentioasa si fara probleme a usilor.Sticla este acoperita cu tehnologie EasyClean, un strat care faciliteaza procesul de curatare.Sistemul de fixare de perete cu bride cu posibilitatea de montare in doua variante : cu profil de etansare (permite preluarea curburii peretelui ) , sau fara profil ( pentru peretii perfect drepti ).Balamalele si bridele sunt incorporate la nivelul sticlei - asigura la interior o suprafata plana , ce permite pastrarea curata a cabinei de dus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm semirotunda de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Essenza Pro White PDD 90x80xH200 cm semirotunda sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.