Radaway Cabina de dus Walk-In Modo New Black II Factory 135 x H200 cm profil negru mat

Cabina de dus Walk-in face parte din gama Radaway, colectia Modo New Black II Factory avand o dimensiune de 1350 x H2000 mm. Este confectionata din sticla securizata cu o grosime de 8 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofuge EasyClean, sticla cu design modern Factory se mentine curata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este negru mat iar montajul cabinei se poate realiza pe cadita de dus sau direct pe pardoseala. St ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Radaway Cabina de dus Walk-In Modo New Black II Factory 135 x H200 cm profil negru mat

Cabina de dus Walk-in face parte din gama Radaway, colectia Modo New Black II Factory avand o dimensiune de 1350 x H2000 mm. Este confectionata din sticla securizata cu o grosime de 8 mm. Cu ajutorul stratului de protectie cu proprietati hidrofuge EasyClean, sticla cu design modern Factory se mentine curata si permite intretinerea usoara a acesteia. Finisajul profilului este negru mat iar montajul cabinei se poate realiza pe cadita de dus sau direct pe pardoseala. Stabilitate foarte buna asigurata de elegantele sisteme de fixare negre de perete cu profile care permite preluarea curburii peretelui. Pentru aceasta dimensiune este recomandat un reglaj intre 1335-1345 mm.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Radaway Cabina de dus Walk-In Modo New Black II Factory 135 x H200 cm profil negru mat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Radaway Cabina de dus Walk-In Modo New Black II Factory 135 x H200 cm profil negru mat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.